Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čekanka dušená v medu

fotka Čekanka dušená v medu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Čekanka dušená v medu :

4 čekankové puky  | 2 lžíce medu  | 1 větší citron  | 2 lžíce másla  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čekanka dušená v medu :

Z citronu vymačkáme šťávu. Z čekanky obereme vnější poškozené listy, omyjeme ji, rozřízneme podélně napůl a případně velmi opatrně odstraníme košťál tak aby se nerozpadla. Na pánvi s hrubším dnem roztavíme máslo, přidáme med a promícháme. Vhodíme na pánev polovičky čekanky a otáčíme je tak aby se pečlivě pokryly medovou krustou. Přidáme citronovou šťávu, pepř a sůl a dusíme dokud čekanka nezměkne. Jestli bude mít tendenci se připalovat podlijeme ji trochou vody. Na konci by měla být omáčka na pánvi hustá jako syrup. Podáváme jako přílohu politou vzniklým medovým sirupem.



Fotky receptu Čekanka dušená v medu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čekanka dušená v medu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles