Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.10. 2025
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

fotka Celer zapékaný s rajskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 106

Použité suroviny receptu Celer zapékaný s rajskou omáčkou:

3 celery  | 3 lžíce oleje  | 2 bílky  | 6 dkg tuku  | 5 dkg rajského protlaku  | 3 lžíce strouhaného parmezánu  | špetka soli, pepře a petrželky

Postup přípravy receptu Celer zapékaný s rajskou omáčkou:

Očištěný celer uvaříme ve slané a okyselené vodě téměř doměkka. Po propláchnutí jej nakrájíme na silnější plátky a ty klademe do vymaštěného pekáče. Trochu je přisolíme, okořeníme pepřem a petrželkou, pokapeme protlakem z rajčat zředěným vodou. Na povrch dáme sníh z bílků, do kterého jsme vmíchali nastrouhaný sýr. Sníh pokropíme olejem a 20 minut zapékáme v troubě. Jako přílohu můžeme zvolit brambory nebo rýži.


Fotky receptu Celer zapékaný s rajskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celer zapékaný s rajskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty