Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.08. 2025
Dnes má svátek Gustav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Celerová musaka

fotka Celerová musaka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Celerová musaka :

500 g celeru  | 4 lžíce sádla  | 400 g mletého masa (hovězí a vepřové)  | 2 lžíce strouhanky  | 1 cibule  | 1 vejce  | 300 g rajčat  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl  |  pepř  |  petrželka  | omáčka:  | 40 g másla  | 40 g hladké mouky  | 4 dl mléka  | 2 vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Celerová musaka :

Očištěný celer pokrájíme na plátky a osmažíme na rozehřátém sádle. Mleté maso promícháme se strouhankou a s drobně pokrájenou cibulí, osmažíme na sádle a po vychladnutí vmícháme vejce, sůl, pepř, rajčatový protlak rozmíchaný se lžící vody a nasekanou petrželku. Kastrol vymastíme sádlem, vysypeme strouhankou a střídavě rovnáme vrstvy celeru a masa. Horní vrstvu zalijeme kaší z podušených, pokrájených rajčat, smíchanou se lžičkou mouky. Připravenou musaku zapečeme ve středně vyhřáté troubě. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme mlékem, osolíme, rozšleháme a dobře provaříme. Do částečně prochladlé omáčky vmícháme rozšlehané vejce, přelijeme trochu zapečenou musaku a dopečeme. Podáváme s pečivem nebo s vařenými brambory.


Fotky receptu Celerová musaka :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celerová musaka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !