Postup přípravy receptu Čerstvý bochánek s kuřecími prsíčky a jahodami:
Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme, posypeme grilovacím kořením a necháme asi 30 minut odležet. Pak je celá opečeme na rozehřátém oleji (z každé strany 2-3 minuty) a po vychladnutí uložíme v chladu. Majonézu rozmícháme s hořčicí, pepřem a špetkou soli, podle chuti můžeme přidat ještě špetku cukru. Jahody a roketu opláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat a jahody nakrájíme na plátky. Každý bochánek vodorovně překrojíme, potřeme majonézou a poklademe listy rokety. Přidáme na plátky nakrájená vychlazená kuřecí prsíčka, která proložíme jahodami. Na závěr střed přelijeme zbylou majonézou a náplň mírně poprášíme čerstvě mletým pepřem. Bochánky přiklopíme a podáváme.