Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvý lososový tatarák

fotka Čerstvý lososový tatarák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Čerstvý lososový tatarák:

400 g filé z lososa  | 1 ks větší cibule  |  kečup Heinz  |  koření Kotányi na pečení kuřete  |  bílý pepř  |  chleba na topinky  |  olej na smažení  |  česnek  | 1 ks žloutek

Postup přípravy receptu Čerstvý lososový tatarák:

Lososa omyjeme, osušíme, zbavíme kůže a pak naškrábeme. Vmícháme 1 žloutek. Přidáme též najemno, skoro na haši nakrájenou 1 větší cibuli, ochutíme vše kořením Kotányi na pečení kuřete, kečupem, bílým pepřem, popřípadě můžeme směs i trochu přisolit. Promíchanou směs necháme 1 až 2 hodiny odležet v lednici. Mezitím nakrájíme chleba na krajíčky, opečeme je na sádle dokřupava a pěkně je očesnekujeme. Na závěr topinky namažeme vysokou vrstvou lososového tataráku.


Fotky receptu Čerstvý lososový tatarák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvý lososový tatarák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !