Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červená řepa s pomeranči

fotka Červená řepa s pomeranči
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 98

Použité suroviny receptu Červená řepa s pomeranči:

4 čerstvé řepy s natí  | 1 lžíce olivového oleje  | 1 stroužek prolisovaného česneku  | 3 lžíce pomerančové marmelády  | 1lžíce bílého vinného octa  | 1/4 lžičky mletého černého pepře

Postup přípravy receptu Červená řepa s pomeranči:

Předehřejte troubu na 180 st.C. Z řepy otrhejte listy a dejte je stranou. 90 cm dlouhý pruh alobalu přeložte napůl. Do středu položte očištěnou řepu. Pokapejte ji 1 lžičkou vody a do alobalu ji zabalte. Pečte ji doměkka, poté ji nechte 15 minut zchladnout a pak ji oloupejte. Každou řepu rozřízněte na 8 dílků.
Mezitím odřízněte ze stonků listy a stonky vyhoďte. Listy omyjte a nakrájejte na tenké proužky. V pánvi na středním ohni rozehřejte olej. Opečte na něm česnek. Do pánve přidejte listy, za stálého míchání je vařte do změknutí a poté je přendejte na talíř.
Do pánve dejte marmeládu, vinný ocet a pepř a vše zahřejte k varu. Přidejte dílky řepy a protřeste jí, aby se dobře obalila. Nakonec ji přendejte do mísy a posypejte ji listy.


Fotky receptu Červená řepa s pomeranči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červená řepa s pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !