Vložil: | Hankca |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 120 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 15 |
|
|
Použité suroviny receptu Červené zelí po slezsku :
1 hlávka červeného zelí,
| 1 bobkový list
| několik zrnek nového koření
| 1 cibule
| 200 gramů uzeného bůčku
| , ocet
| sůl,
| pepř
| cukr
Postup přípravy receptu Červené zelí po slezsku :
Cibuli a bůček nakrájíme a společně osmažíme. Zelí nakrájíme, zalijeme vodou, přidáme bobkový list a nové koření a vaříme do poloměkka. Po deseti minutách scedíme a necháme trochu vývaru. Přidáme sůl, pepř, ocet, cukr, osmaženou cibuli a bůček. Dusíme pod pokličkou dolévajíce podle potřeby trochu vody.
Fotky receptu Červené zelí po slezsku :
Fotky vložil: Mangovka,zanedz,MichelePrg,Marci7