Postup přípravy receptu Červivá bábovka:
Uvařené špagety propláchneme studenou vodou, aby se neslepily, a necháme úplně vychladnout. Špenát připravíme klasickým způsobem (na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme špenát, podusíme, vmícháme rozetřený česnek, osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým květem). Hotový špenát promícháme s těstovinami a vše vykydáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané bábovkové (nebo jakékoliv jiné) formy. Zalejeme rozkvedlanými, lehce osolenými vejci, do kterých jsme vmíchali i část
strouhaného sýra. Pečeme v mírně předehřáté troubě asi 30 - 40 minut. Červivou bábovku krájíme na plátky a na talíři ozdobíme strouhaným sýrem. Podáváme teplé nebo studené.