Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Červivá bábovka

fotka Červivá bábovka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Červivá bábovka:

1 balíček špaget  | 1 ks zmrazený špenát  | 2 hrsti strouhanky  | 2 - 4 stroužky česneku  | 1 ks cibule  | 6 ks vajec  |  sůl  |  pepř  |  muškátový květ  | na vymazání tuk  |  olej  | 100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Červivá bábovka:

Uvařené špagety propláchneme studenou vodou, aby se neslepily, a necháme úplně vychladnout. Špenát připravíme klasickým způsobem (na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme špenát, podusíme, vmícháme rozetřený česnek, osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým květem). Hotový špenát promícháme s těstovinami a vše vykydáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané bábovkové (nebo jakékoliv jiné) formy. Zalejeme rozkvedlanými, lehce osolenými vejci, do kterých jsme vmíchali i část
strouhaného sýra. Pečeme v mírně předehřáté troubě asi 30 - 40 minut. Červivou bábovku krájíme na plátky a na talíři ozdobíme strouhaným sýrem. Podáváme teplé nebo studené.


Fotky receptu Červivá bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Červivá bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !