Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

České dušené bílé hlávkové zelí

fotka České dušené bílé hlávkové zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu České dušené bílé hlávkové zelí:

1 velká cibule  | 2 lžíce oleje nebo sádla  | 600 g bílého hlávkového zelí  | 1 lžička mletého kmínu  | špetka cukru  | několik kapek octa

Postup přípravy receptu České dušené bílé hlávkové zelí:

Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji nebo na sádle, přidáme zelí nakrájené na nudličky, osolíme, ochutíme kmínem a za občasného míchání dusíme téměř doměkka. Podle potřeby nepatrně podléváme vodou. Zelí ochutíme octem a cukrem a dodusíme doměkka.


Fotky receptu České dušené bílé hlávkové zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu České dušené bílé hlávkové zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !