Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 25.05. 2025
Dnes má svátek Viola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česnečka speciál

fotka Česnečka speciál
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Česnečka speciál:

1 mrkev  | 6 stroužků česneku  | 2 větší brambory  | 5 dkg měkkého salámu  | dle chuti eidam  | dle chuti máslo  | 1 čajová lžička Solčanky nebo Podlravky  |  sůl  | dle chuti maggi  |  zelená naťka

Postup přípravy receptu Česnečka speciál:

Na kousku másla si v hrnci osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev a na malé kostičky pokrájený salám. Přidáme Solčanku, na kostičky nakrájené brambory a na slabší plátky nakrájené 4 stroužky česneku. Zalijeme asi 1,5l vody z konvice a vaříme na el. sporáku č.4 dokud nejsou brambory měkké. Poté utřeme 2 stroužky česneku se solí (kdo má rád česnek, tak klidně i více stroužků), přidáme do polévky a ještě asi 3 minutky povaříme. Hotovou polévku ozdobíme nejlépe čerstvou zelenou natí (já měla sušenou petrželku) a dochutíme solí a maggi. Na talíři polévku ještě ozdobíme najemno strouhaným eidamem.


Fotky receptu Česnečka speciál:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Česnečka speciál
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !