Začneme s přípravou vývaru s masoxem. Poté oloupeme cibuli a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a na něm cibuli osmažíme do zlatova. Během smažení přidáme k cibuli prolisované stroužky česneku. Osmaženou cibulovou směs zalijeme připraveným vývarem, přivedeme znovu k varu, osolíme a opepříme a necháme ještě asi 10 minut povařit. Na pánev dáme druhou lžíci sádla a na něm osmažíme na kostky nakrájený chléb. Zelenou petrželku opláchneme, necháme okapat a jemně nakrájíme. Sýr nahrubo nastrouháme.
Do připravených talířů dáme opečený chléb, nastrouhaný sýr a zelenou petrželku a teprve potom nalijeme připravenou polévku.
Fotky receptu Česneková cibulačka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!