1 lžička vegeta
| 2-3 stroužků česnek
| dle chuti: sůl
| 1 citron
| 1 lžíce mletá červená paprika
| 600 g mražené rybí filé
| dle chuti: mletý pepř černý
| 1 l studená voda
| dle potřeby: olej na smažení
| 4 lžíce hladká mouka
Postup přípravy receptu Česnekové rybí filé:
Do litru studené vody prolisujeme česnek. Mražené rybí filé vyndáme z mrazáku a vložíme jednotlivé kousky do studené vody s česnekem a necháme ho tam asi 1 hodinu. Potom filé vyndáme, necháme okapat, zakápneme citronem, osolíme, obalíme ve směsi z mouky, vegety, papriky a pepře. Takto připravené rybí filé osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
Hotový pokrm podáváme s tatarskou omáčkou a kečupem. Jako příloha jsou skvělé pečené nebo vařené brambory.
Fotky receptu Česnekové rybí filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!