Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čevabčiči s červeným zelím

fotka Čevabčiči s červeným zelím
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Čevabčiči s červeným zelím:

300 g mletého masa  | 1 rohlík nebo houska  | 2 stroužky česneku  |  směs koření pro mletá masa  | 3 lžíce hladké mouky  | 1 vejce  | 2 cibule  | 1/2 menší hlávky červeného zelí  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Čevabčiči s červeným zelím:

Do mísy dáme mleté maso, vejce, pečivo namočené ve studené vodě, 1 nadrobno nakrájenou cibuli, 2 lžíce hladké mouky, rozetřené stroužky česneku, sůl, pepř, 1 lžičku koření pro meltá masa a vše důkladně promícháme. Z připravené masové hmoty tvoříme šišky. Ty osmažíme po všech stranách na oleji.
Červené zelí omyjeme ve studené vodě, najemno nakrájíme a vaříme v osolené vodě 15-20 minut. Slijeme většinu vody a část v zelí ponecháme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, kterou zaprášíme hladkou moukou. Takto připravenou cibuli smícháme s uvařeným zelím a ještě 3 minuty povaříme. Čevabčiči podáváme položené na zelí s vhodnou přílohou.


Fotky receptu Čevabčiči s červeným zelím:

Čevabčiči s červeným zelím
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Čevabčiči s červeným zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !