Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Chalupářský boršč :
200 g paprikové klobásy a brambor
| 120 g uzené slaniny
| 100 g cibule, rajčat, červené řepy, kysaného zelí a kořenové zeleniny
| 150 g bílého jogurtu
| pár lísků bobkových listů
| trochu nového koření a soli
Postup přípravy receptu Chalupářský boršč :
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme kolečka klobásy, bobkový list a několik zrnek nového koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáváme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata i zelí. Necháme povařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogurtu.
Fotky receptu Chalupářský boršč :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!