Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.12. 2025
Dnes má svátek Boží hod-1.svátek vánoční
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chladnik

fotka Chladnik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Chladnik:

500 g mladé červené řepy i s natí  | 1,5 l kvásku z červené řepy  | 3 okurky nakládačky  | 4-5 malých cibulek  | 2-3 lžíce sekaného kopru  | 1 lžíce sekané celerové nati  | 20 ml kyselé smetany  |  sůl, paprika  | 5-6 zrnek koriandru  | 4 natvrdo vařená vejce

Postup přípravy receptu Chladnik:

Očištěnou červenou řepu uvaříme v takovém množství vody, aby zbylo 400 ml řepného vývaru, který necháme vychladnout a přilijeme ke kvasu z červené řepy, dále přilijeme kyselou smetanu a postavíme do chladu. Nakládačky, cibuli, vařenou červenou řepu i s natí nadrobno nakrájíme, přidáme kopr, celerovou nať, mletý pepř a rozdrcený koriandr, vložíme do řepného vývaru a zamícháme. Do každého talíře vložíme vejce rozkrájené na čtvrtky a kolečka citronu.


Fotky receptu Chladnik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chladnik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles