Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlodnik

fotka Chlodnik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Chlodnik:

400 g telecích kostí  | 300 g telecího masa  | 1 mrkev  | 1 malý celer  | 1 petržel  | 200 g vařené červené řepy  | 2 lžíce smetany  | 1 lžíce hladké mouky  | 250 ml okurkového láku  | 200 g kyselých nakládaných okurek  | 1-2 kostky cukru  |  mletý pepř  |  sůl  |  petrželku na ozdobu

Postup přípravy receptu Chlodnik:

Kosti vložíme do 1 l osolené vody a uvaříme silný vývar, který přecedíme. Telecí maso nakrájíme na kostky. Kořenovou zeleninu očistíme, rozkrájíme na větší kousky a spolu s masem dáme vařit do vývaru z kostí. Řepu rozmixujeme a přidáme k masu. Mouku rozšleháme se smetanou a polévku zahustíme. Nskonec přidáme okurky nakrájené na kolečka a lák - 2 minuty ještě povaříme. Ochutíme cukrem, pepřem a solí. Polévku podáváme vychlazenou, ozdobenou čerstvou petrželkou.


Fotky receptu Chlodnik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlodnik
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !