Vložil: | admin |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 145 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Chobotnice na víně:
1/2 kg chobotniček
| 5 lžic olivového oleje
| 3 lžíce slunečnicového oleje
| 1/2 litru mléka
| červené víno (polosuché)
| 5 stroužků česneku
| 4 lžíce sezamového oleje
| petrželová nať
| 1 větší cibule
Postup přípravy receptu Chobotnice na víně:
Chobotničky očistíme a propláchneme vodou. Zalijeme je mlékem a odložíme přinejmenším na půl hodiny do lednice. Poté do pekáčku nalijeme oleje, vložíme nakrájenou cibuli a propláchnuté ve vodě chobotnice, pečlivě zakryjeme vše alobalem a vložíme do trouby rozehřáté na 180 stupňů. Po hodině vsypeme na drobno nakrájený česnek, víno a petrželku a ještě dvacet minut na 200 stupních odkryté opékáme.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Chobotnice na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!