Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Chobotnice s kapari:
1 ks Hellmann's Grilling bylinková
| 600 g chobotnic
| 1 lžíce kaparů
| 6 lžic bílého vína
| 2 lžičky citronové šťávy
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Chobotnice s kapari:
Chobotnice omyjeme, osušíme a rozkrájíme na cca 1 cm silná kolečka (můžeme používat i malé chobotničky vcelku). Na rozpáleném oleji orestujeme kapary, přidáme nakrájené chobotnice a za stálého míchání smažíme 2 minuty. Odstavíme z ohně, chobotnice vyjmeme a necháme okapat. Do pánve přilijeme víno smíchané s bylinkovou omáčkou, osolíme, opepříme a chobotnice s kapary ještě chvíli povaříme.
Talíř přizdobíme bazalkou a petrželkou.
Fotky receptu Chobotnice s kapari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!