Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chrera-harira

fotka Chrera-harira
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 170 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chrera-harira:

2 hrnky konzervované cizrny  | 1 hrnek hnědé čočky  | 2 střední cibule  | 1 celer  | 1/2 kg hovězího masa nakrájeného na kousky  | několik hovězích kostí na polévku  | 10 - 12 hrnků vody  |  jíška ze 2 lžic mouky  | 1/4 hrnku petrželové natě  | 1/2 hrnku natě koriandru  |  šťáva z jednoho citronu  |  sůl, pepř, masox, olej

Postup přípravy receptu Chrera-harira:

Cibuli a celer nakrájíme na drobné kostky a osmažíme na oleji, přidáme studenou vodu, sůl, pepř, masox, maso, kosti a propláchnutou čočku a vaříme do změknutí masa 1 1/2-2 hodiny. Až je maso téměř měkké, přidáme cizrnu a jíšku a vaříme dalších cca. 20 min. Těsně před koncem přidáme natě nasekané nadrobno a šťávu z citronu a necháme přejít varem.


Fotky receptu Chrera-harira:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chrera-harira
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !