Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 170 min |
Hodnocení: |
![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![7.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Chrera-harira:
2 hrnky konzervované cizrny
| 1 hrnek hnědé čočky
| 2 střední cibule
| 1 celer
| 1/2 kg hovězího masa nakrájeného na kousky
| několik hovězích kostí na polévku
| 10 - 12 hrnků vody
| jíška ze 2 lžic mouky
| 1/4 hrnku petrželové natě
| 1/2 hrnku natě koriandru
| šťáva z jednoho citronu
| sůl, pepř, masox, olej
Postup přípravy receptu Chrera-harira:
Cibuli a celer nakrájíme na drobné kostky a osmažíme na oleji, přidáme studenou vodu, sůl, pepř, masox, maso, kosti a propláchnutou čočku a vaříme do změknutí masa 1 1/2-2 hodiny. Až je maso téměř měkké, přidáme cizrnu a jíšku a vaříme dalších cca. 20 min. Těsně před koncem přidáme natě nasekané nadrobno a šťávu z citronu a necháme přejít varem.
Fotky receptu Chrera-harira:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!