Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest zapečený v bešamelové omáčce

fotka Chřest zapečený v bešamelové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

500 g chřestu  | 50 g nastrouhaného oštěpku (v nouzi lze použít i parmezán)  | 1 lžíce strouhanky  | 4 lžíce másla  | 2 lžíce mouky  | 400 ml mléka  |  sůl, cukr  | 4 žloutky

Postup přípravy receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

Chřest očistíme a povaříme v osolené a oslazené vodě 10 minut. Scedíme. 2 lžíce másla rozpustíme v hrnečku, přidáme mouku a mícháme tak aby nevznikly hrudky. Jedním plynulým pohybem vlijeme mléko a pečlivě mícháme. Povaříme. Až trochu základ na bešamel zchladne, vmícháme do něho rozkvedlané žloutky. Chřest uložíme v pekáči, polijeme bešamelem, posypeme nastrouhaným oštěpkem a strouhankou. Na vrch položíme hoblinky másla. Zapékáme 10-15 minut na 180 stupňů.



Fotky receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !