Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.03. 2025
Dnes má svátek Stela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřest zapečený v bešamelové omáčce

fotka Chřest zapečený v bešamelové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

500 g chřestu  | 50 g nastrouhaného oštěpku (v nouzi lze použít i parmezán)  | 1 lžíce strouhanky  | 4 lžíce másla  | 2 lžíce mouky  | 400 ml mléka  |  sůl, cukr  | 4 žloutky

Postup přípravy receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

Chřest očistíme a povaříme v osolené a oslazené vodě 10 minut. Scedíme. 2 lžíce másla rozpustíme v hrnečku, přidáme mouku a mícháme tak aby nevznikly hrudky. Jedním plynulým pohybem vlijeme mléko a pečlivě mícháme. Povaříme. Až trochu základ na bešamel zchladne, vmícháme do něho rozkvedlané žloutky. Chřest uložíme v pekáči, polijeme bešamelem, posypeme nastrouhaným oštěpkem a strouhankou. Na vrch položíme hoblinky másla. Zapékáme 10-15 minut na 180 stupňů.



Fotky receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chřest zapečený v bešamelové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles