Postup přípravy receptu Chřestové kari po indicku:
1. Rozinky zalijeme vroucí vodou a necháme stát. Chřest omyjeme, oloupeme, odkrojíme dřevnaté konce stonků. Mrkev omyjeme a oloupeme. Obojí podélně rozkrojíme a pokrájíme na špalíčky. Cibuli, česnek a zázvor oloupeme a posekáme.
2. Cibuli, česnek a polovinu zázvoru osmahneme na 20 g másla. Přidáme zeleninu, zalijeme 250 ml vody, osolíme, osladíme, přidáme karí, okapané rozinky a vaříme asi 15 min.
3. Zbylé máslo promícháme se solí, zbylým zázvorem a rýží. Koriandr omyjeme a osušíme, odložíme několik lístků a zbytek posekáme. Zeleninu podáváme s vařenou rýží, posypeme nasekaným koriandrem a ozdobíme lístky koriandru