Postup přípravy receptu Cibulačka s česnekem:
Pokud máte malou cibuli, tak ji nakrájíte na kolečka. Já měla větší, tak jsem ji pokrájela na slabší půlkolečka. Cibuli a prolisovaný česnek zpěníme na kousku sádla, zalijeme z konvice převařenou horkou vodou, přidáme masox (já dala bujón), asi 1 čajovou lžičku Podravky, osolíme a opepříme. Chvilku povaříme, asi dokud není cibule měkká. Potom si polovinu cibule vytáhneme bokem do misky a ten zbytek ponorným mixérem v polévce rozmixneme. Hodíme zpět kousky cibule. Dochutíme solí, maggim a posypeme čerstvými nasekanými bylinkami.
Mezitím si usmažíme topinku (já dělala v topinkovači).
Do talíře nalijeme polévku, poházíme na kostičky pokrájenou topinku a zasypeme na jemno nastrouhaným sýrem. A podáváme.