Použité suroviny receptu Cibulová polévka s pivem:
150 ml masového vývaru
| 4 velké cibule
| 1 lžička cukru
| 150 ml piva
| 2 lžíce hladké mouky
| 1,5 lžíce octa
| mletý kmín
| 2 lžíce másla
| 150 ml Rama Cremefine ke šlehání
| sůl
Postup přípravy receptu Cibulová polévka s pivem:
Na rozpuštěném másle necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, přidáme cukr a necháme za stálého míchání zkaramelizovat. Pak směs zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a pivem. Osolíme, podle chuti přidáme drcený kmín, ocet a asi 10 minut vše vaříme. Nakonec omáčku zjemníme Ramou Cremefine. Skvěle se hodí k vařeným bramborům.
Fotky receptu Cibulová polévka s pivem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!