Postup přípravy receptu Cibulový koláč s tuňákem:
Mouku smísíme se změklým máslem, přidáme žloutky,
zakysanou smetanu, rum, sůl a zpracujeme v těsto, které necháme v chladu 1 - 2 hodiny odpočinout.
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na olivovém oleji necháme zesklovatět. Poté k nim přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel, na plátky nakrájená rajčata, ochutíme MAGGI Harmonií Chuti a zlehka promícháme, aby se rajčata nerozbila.
Formu na koláč, nebo pekáček vyložíme těstem, na ně dáme vrstvu ze směsi cibule a rajčat, posypeme hrubě mletým pepřem.
Tuňáka rozebereme na menší kousky a spolu s nakrájenými olivami s ním pokryjeme povrch koláče. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 20 minut.