Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.03. 2025
Dnes má svátek Ida
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čína se sójovým masem a kedlubnou

fotka Čína se sójovým masem a kedlubnou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Čína se sójovým masem a kedlubnou:

100 g sójového granulátu s příchutí šunky  | 3 ks rajčata  | 1 ks kedlubna  | kousek pórku  | 1 ks cibule  | 2 lžíce ostré feferonkové omáčky (nebo 5 naložených rozmačkaných feferonek)  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce octa  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička mletého zázvoru  |  cukr a sůl podle chuti

Postup přípravy receptu Čína se sójovým masem a kedlubnou:

Oloupanou a nakrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do 1 litru vroucí vody a vaříme na mírném plameni asi 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu a pórek nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky a zeleninu orestujeme na pánvi s rozehřátým olejem. Přimícháme k ní ostrou feferonkovou i sójovou omáčku a ocet, podle chuti přisladíme a osolíme, smícháme s připraveným sójovým masem a čínu se sójovým masem a kedlubnou podáváme.


Fotky receptu Čína se sójovým masem a kedlubnou:

Čína se sójovým masem a kedlubnou
Čína se sójovým masem a kedlubnou
Fotky vložil: Maartinka 
Hodnocení receptu Čína se sójovým masem a kedlubnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !