Použité suroviny receptu Čína se strouhankovou krustičkou:
1 kg vepřového masa (nejlépe kýta - oříšek, může být i kuřecí)
| 2 žloutky
| 1 lžička cukru
| 2 lžičky soli
| 1 lžčka kari
| 2 lžičky sojové omáčky
| 2 lžíce solamylu
| dle chuti: čili koření
Postup přípravy receptu Čína se strouhankovou krustičkou:
Maso nakrájíme na kostičky nebo nudličky a smícháme s ostatními surovinami. Směs necháme odležet v lednici nejlépe do druhého dne. Ale pokud spěcháte stačí i půl hodinka. Pak posypeme strouhankou a smažíme na pánvi v rozpáleném oleji. Strouhanka udělá na masíčku takovou skvělou krustičku. Jako přílohu podávám kuskus, rýži nebo chléb.
Fotky receptu Čína se strouhankovou krustičkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!