Použité suroviny receptu Čínská hovězí kyselopálivá polévka:
500 g libového hovězího
| 60 g zelených fazolek
| 1 hrst hub namočených ve vodě
| 2 šálky vývaru
| 1 lžíce sherry
| 1 lžíce sojové omáčky
| 1 lžíce octa
| 2 lžičky hladké mouky rozmíchané ve lžíci vody
| 1l žička soli
| 1/2 lžičky pepře
| 1/2 lžičky vegety
Postup přípravy receptu Čínská hovězí kyselopálivá polévka:
Maso nakrájíme na malé kousky, stejně tak i fazolku a houby. Vhodíme všechno do vařícího vývaru a povaříme nejméně pět minut. Potom přidáme všechny ostatní přísady a vaříme tak dlouho, až polévka zhoustne.
Fotky receptu Čínská hovězí kyselopálivá polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!