Použité suroviny receptu Čínská mandlová kuřecí prsa:
400g kuřecích prsíček
| 2 ks bílky
| 1 lžíce škrobové moučky
| trochu soli
| 3 lžíce oleje
| 100 g mandlí
| 1 ks menší cibule
| kousek pórku
| trochu masového vývaru
| 1 lžička mletého zázvoru
Postup přípravy receptu Čínská mandlová kuřecí prsa:
Na kostičky pokrájená kuřecí prsíčka smísíme s bílky, škrobem rozmíchaným ve vodě a solí. Vložíme do rozehřátého oleje, osmahneme a vyjmeme. Přidáme spařené a oloupané mandle a pomalu pražíme. Po chvilce přidáme na kostičky nakrájenou cibulku a pórek. Po krátkém restování přimícháme kuřecí maso, podlijeme vývarem, ochutíme zázvorem, posolíme a krátce povaříme. Čínská mandlová kuřecí prsa podáváme s rýžovými nudlemi.
Fotky receptu Čínská mandlová kuřecí prsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!