Postup přípravy receptu Čínská polévka z volské oháňky:
Volské oháňky omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a necháme přejít varem. Vodu vylijeme, oháňky dobře opláchneme a necháme okapat. Oháňky vložíme zpět do hrnce, zalijeme je studenou vodou, aby byly potopeny, přidáme sojovou a chilli omáčku, nadrobno nasekaný česnek, oloupaný a nadrobno nakrájený zázvor, tom yam pastu a sůl.
Vaříme 2-3 hodiny. Napřed krátce na silném ohni a pak necháme jen trochu bublat. Měkké oháňky vyjmeme a vykostíme. Do vývaru vložíme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev a 10 minut povaříme. Přidáme za stálého míchání ústřicovou omáčku a sezamový olej.
Rýžovou mouku rozmícháme v trošce vody a přilijeme za stálého míchání do vývaru. Čerstvý koriandr nasekáme nadrobno a porce s ním posypeme.