Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čínské fondue se švestkovou omáčkou

fotka Čínské fondue se švestkovou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:

2 stroužky česneku  | 1 lžička zázvoru  | 1 lžíce oleje  | 8 lžic švestkové omáčky  | 5 lžic sojové omáčky  | 3 lžíce sherry  | 1 lžíce medu  | 1 lžíce octa  | 1 l Maggi zlatý slepičí bujon se zeleninou  | 0,8 kg masa krůtího  | 1 kg zeleniny dle chuti  | 20 dkg krabího masa  | 4 krevety

Postup přípravy receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:

Oloupeme a nadrobno nasekáme česnek. Spolu se zázvorem ho orestujeme na oleji. Přidáme švestkovou i sójovou omáčku, sherry, med, ocet a 125 ml vývaru z MAGGI Zlatého slepičího bujónu. Omáčku asi 5 minut povaříme.

Maso očistíme a nakrájíme na slabé plátky. Zeleninu očistíme a dle druhu nakrájíme na plátky nebo kostičky. Vše dáme na talíře. Rozpálíme zbývající vývar z MAGGI bujónu.

Maso, zeleninu o mořské plody napichujeme na jehly a povaříme je ve vývaru.


Fotky receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !