Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:
2 stroužky česneku
| 1 lžička zázvoru
| 1 lžíce oleje
| 8 lžic švestkové omáčky
| 5 lžic sojové omáčky
| 3 lžíce sherry
| 1 lžíce medu
| 1 lžíce octa
| 1 l Maggi zlatý slepičí bujon se zeleninou
| 0,8 kg masa krůtího
| 1 kg zeleniny dle chuti
| 20 dkg krabího masa
| 4 krevety
Postup přípravy receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:
Oloupeme a nadrobno nasekáme česnek. Spolu se zázvorem ho orestujeme na oleji. Přidáme švestkovou i sójovou omáčku, sherry, med, ocet a 125 ml vývaru z MAGGI Zlatého slepičího bujónu. Omáčku asi 5 minut povaříme.
Maso očistíme a nakrájíme na slabé plátky. Zeleninu očistíme a dle druhu nakrájíme na plátky nebo kostičky. Vše dáme na talíře. Rozpálíme zbývající vývar z MAGGI bujónu.
Maso, zeleninu o mořské plody napichujeme na jehly a povaříme je ve vývaru.
Fotky receptu Čínské fondue se švestkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!