Postup přípravy receptu Čirý vývar s čerstvým hráškem :
Cibuli rozčtvrtíme, česnek posekáme, rozehřejeme olej a na něm prudce opečeme česnek, cibuli a polévkovou zeleninu. Přilijeme 1 l vody, přidáme pepř a hřebíček a asi 30 minut vaříme na mírném ohni. Troubu předehřejeme na 200°C. Listové těsto necháme rozmrazit. Hrášek vyloupeme. Listové těsto potřeme žloutkem, posypeme strouhaným sýrem, nakrájíme na proužky široké 1 cm a rozložíme na plech vyložený papírem na pečení. Pečeme asi 12 minut. Vývar procedíme a osolíme. Přidáme hrášek a asi 8 minut vaříme. Polévku posypeme řeřichou a podáváme se sýrovými tyčinkami.
Fotky receptu Čirý vývar s čerstvým hráškem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!