Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Císařská polévka:
1 kg ryby
| 1 cibule
| 1 lžička mleté papriky
| 1 ks celeru
| 1 ks mrkve
| 1 ks petržele
| 1 balení rajského protlaku
| špetka pepře
| 1 balení kysané smetany
| špetka nového koření
| 4 bobkové listy
| pár kapek maggi
Postup přípravy receptu Císařská polévka:
Rybu nejdříve pořádně vykostíme, nakrajíme jí na malé kostičky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Mezitím si nastrouhame zeleninu a společně s nadrobně nakrájenou cibulí osmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou rybu, lehce jí osmažíme a přidáme rajský protlak. Nakonec vše zalejeme 1 litrem vody, podle potřeby dochutíme a vaříme 15 minut.
Fotky receptu Císařská polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!