100 g mletého libového hovězího a telecího masa
| sůl
| citronová šťáva a kůra
| 1 lžíce vody
| 10 g másla
Postup přípravy receptu Citronové biftečky:
Stejný díl hovězího a telecího masa umeleme, osolíme a okořeníme citronovou šťávou a kůrou. Směs dobře ušleháme a můžeme přidat lžíci studené vody. Znovu ušleháme a potom utvoříme dva menší biftečky. Opečeme je na suché teflonové pánvi po obou stranách, podlijeme a dusíme do měkka. Ke konci šťávu vydusíme na pánvi po obou stranách, podlijeme a dusíme do měkka. Ke konci šťávu vydusíme a na talíři biftečky polijeme rozpuštěným máslem. Podáváme s bramborovu kaší.
Fotky receptu Citronové biftečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!