Hnědací nádobí rozpálíme v mikrovlnce při plném výkonu. Přidáme olej a ohříváme 1 minutu při plném výkonu. Plátky masa vložíme do hnědací nádoby a 3 minuty při plném výkonu z každé strany opečeme. Plátky masa vyjmeme a do šťávy přidáme mouku, kterou 1 minutu necháme zhnědnout při plném výkonu. Přilijeme víno, masový vývar a citronovou šťávu. Při plném výkonu vaříme 3 minuty, dokud omáčka nezhoustne. Osolíme, přidáme utřený česnek a mateřídoušku. Maso vrátíme zpět do nádoby, přikryjeme a 15 minut vaříme při středním výkonu. Podáváme ozdobené plátky citronu s vařenými bramborami.
Fotky receptu Citronové jehněčí maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!