60 g moučkového cukru
| 2 lžíce rozpuštěného másla
| 6 lžic mléka
| 2 vejce
| 1 kypřící prášek
| 300 g hladké mouky
| olej na smažení
| 100 g čokolády na vaření
| 60 g krupicového cukru na obalení
Postup přípravy receptu Čokoládové brambůrky:
Cukr smícháme s máslem, mlékem a vejci. Po částech vmícháme mouku s práškem do pečiva a vypracujeme tužší těsto. Z těsta vyválíme mezi dlaněmi menší nepravidelné kouličky a v oleji je osmažíme ze všech stran. Na chvíli je položíme na ubrousek, aby se přebytečný tuk odsál a ještě horké je obalíme v nastrouhané čokoládě smíchané s cukrem.
Fotky receptu Čokoládové brambůrky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!