Postup přípravy receptu Čokoládové řezy s tvarohovo-šlehačkovým krémem :
Celá vejce s cukrem ušleháme do husté pěny a přilíváme olej. Pak přidáváme střídavě mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva a mléko.
Nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu a upečeme.
Vychladlý korpus potřeme pikantním džemem a nahoru rozetřeme krém z tvarohu a šlehačky.(Do nádoby dáme tvaroh, nalijeme šlehačku,1 vanilkový cukr a ušleháme naráz.)
Uděláme si polevu z čokolády na vaření a 5 dkg ztuženého tuku přidáme 1 lžíci rumu a vznikne, jako by krém a ten rozetřeme nahoru. Mírně se na povrchu smíchá s krémem.
Fotky receptu Čokoládové řezy s tvarohovo-šlehačkovým krémem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!