Postup přípravy receptu Čokoládový fureme s drceným karamelovým korpusem a teplými banány s perníkem a creme fraîche:
1. Rozpustíme čokoládu ve vodní lázni, vmícháme hotový pudink a nakonec přidáme ušlehanou šlehačku. Promícháme a dáme vychladit.
2. Vyšleháme cukr s vejcem a vmícháme hladkou mouku a ořechy. Rozetřeme na pečící papír a pečeme při 180°C 15 až 20 minut.
3. Hotový piškot nakrájíme na jemné kostičky a spojíme karamelovou polevou.
4. Do sklenic vrstvíme střídavě čokoládový krém a korpus fureme.
5. Ozdobíme kapkou zakysané smetany, pečenými banány a snítkou máty.
Fotky receptu Čokoládový fureme s drceným karamelovým korpusem a teplými banány s perníkem a creme fraîche:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!