Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Couralka neboli cacarka

fotka Couralka neboli cacarka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Couralka neboli cacarka:

200 g kysaného zelí  | 1/2 l mléka  | 40 g hladké nebo polohrubé mouky  |  sůl, případně vejce

Postup přípravy receptu Couralka neboli cacarka:

Pokrájené kysané zelí vaříme ve vodě, když je poloměkké přilijeme mléko s rozkvedlanou moukou a za častého míchání dovaříme doměkka. Nakonec podle chuti přisolíme, případně přidáme rozšlehané vejce. Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Couralka neboli cacarka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Couralka neboli cacarka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !