Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cukrový hrášek s hovězím po asijsku

fotka Cukrový hrášek s hovězím po asijsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Cukrový hrášek s hovězím po asijsku:

400 g hovězí roštěné  | 2 lžíce škrobové moučky  | 100 g cukrových lusků  | 1 stroužek česneku  | 1 lžičku zázvoru  | 1 chilli papričku  | 5 lžic oleje  | 100 g mraženého hrášku  | 1 lžičku vinného octa  | 1 lžičku sladké sójové omáčky  | 1 lžíci sezamového oleje  | hrst klíčků  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Cukrový hrášek s hovězím po asijsku:

Hovězí roštěné nakrájejte na tenké proužky a obalte ve škrobové moučce. 100 g cukrových lusků opláchněte, odkrojte konce a spařte horkou vodou. Usekejte stroužek česneku, zázvor a chilli papričku. V pánvi rozehřejte 5 lžic oleje a hovězí nudličky krátce osmažte. Přebytečný olej slijte. K masu přidejte nasekané ingredience, mražený hrášek, cukrové cukry, vinný ocet, 1 lžíci sladké sójové omáčky, sezamový olej a hrst klíčků (sójové, hrachové). Ještě minutu smažte a dochuťte solí a pepřem.


Fotky receptu Cukrový hrášek s hovězím po asijsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cukrový hrášek s hovězím po asijsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !