Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Čvachtavé zelí s hovězím masem

fotka Čvachtavé zelí s hovězím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Čvachtavé zelí s hovězím masem:

400 g hlávkového zelí  | 1 cibule  | 1-2 lžíce sádla nebo oleje  | 400 g předního hovězího (plec)  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | lžička cukru  | lžička drceného kmínu  | 125 g zakysané smetany  | lžíce hladké mouky  | 1-2 žloudky  | několik kapek citronové šťávy  | trochu čerstvého kopru

Postup přípravy receptu Čvachtavé zelí s hovězím masem:

Hlávkové zelí rozkrojíme na 8-12 dlouhých řezů. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle nebo oleji. Přidáme na tenké plátky nakrájené maso a opečeme ho z obou stran. Osolíme, opepříme, mírně podlijeme a zvolna dusíme téměř doměkka. Přidáme hlávkové zelí, ochutíme cukrem a kmínem a dodusíme doměkka. Zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou a žloudky. Na mírném ohni krátce povaříme. Nakonec zakapeme citronovou šťávou a přidáme nadrobno nakrájený kopr. Podáváme s chlebem.


Fotky receptu Čvachtavé zelí s hovězím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čvachtavé zelí s hovězím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !