Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.02. 2025
Dnes má svátek Dorota
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ďábelská žebírka

fotka Ďábelská žebírka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Ďábelská žebírka:

2 kg vepřových žebírek  | 4 lžíce sladké papriky  | 1/8 l oleje  | 2 stroužky česneku  | 1 lžička rozmarýnu  | 8 lžic sójové omáčky  | 4 lžíce tekutého včelího medu  | 1/2 l rajčatového kečupu  | 2 lžíce octa  | 1 lžíce cukru  | na špičku nože kayenského pepře  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ďábelská žebírka:

Olej nalijeme do misky, vmícháme kostičky česneku a mletou sladkou papriku. Do směsi oleje a koření nalijeme také sójovou omáčku a přidáme rozmarýnové lístečky. Na kostech žebírek nařízneme blánu a opepříme je. Poté je silně potřeme marinádou a nejlépe do druhého dne je necháme zakryté fólií marinovat.
Troubu předehřejeme na 225 stupňů Celsia, žebírka rozprostřeme na rošt podložený miskou na zachycení tuku, polijeme je medem, vložíme do trouby a pečeme 45 minut.
Ďábelská omáčka - rajčatový kečup smícháme se 2 lžíceme octa, přidáme 1 lžičku cukru, na špičku nože kayenského pepře a promícháme. Nakonec lehce osolíme a případně osolíme.


Fotky receptu Ďábelská žebírka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelská žebírka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !