Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.04. 2025
Dnes má svátek Heřman a Hermína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ďábelský jehněčí krk

fotka Ďábelský jehněčí krk
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Ďábelský jehněčí krk :

nasekaný jehněčí krk s kostí  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 100 g slaniny  | 3 cibule  | 500 ml tmavého vývaru  | 2 lžíce vinného octa  | 1 lžíce worcesterové omáčky  | 1 lžíce ostré hořčice  |  celerová nat´  | 4 loupaná rajčata

Postup přípravy receptu Ďábelský jehněčí krk :

Plátky z krku poprášíme moukou a osmahneme na slanině nakrájené na kostičky společně s cibulí, osolíme, opepříme, mírně podlijeme a přidáme všechny ostatní suroviny. Za občasného podlévání dusíme asi 80 - 90 minut. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Ďábelský jehněčí krk :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ďábelský jehněčí krk
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka