Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dančí plátky v alobalu

fotka Dančí plátky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Dančí plátky v alobalu:

4 plátky dančí kýty  | dle chuti: jalovčičky drcené  | 4 větší cibule  | 8 plátků slaniny (může být i prorostlá anglická)  | 4 žampióny  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: sušený česnek  | dle potřeby: olivový olej  | 4 plátky alobalu

Postup přípravy receptu Dančí plátky v alobalu:

Plátky masa naklepeme, posypeme rozdrceným jalovcem, potřeme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice. Druhý den maso osolíme. opepříme, posypeme sušeným česnekem a můžeme ještě okořenit kořením na divočinu. Na alobal dáme plátek slaniny, nakrájenou cibuli, plátek masa, na něj cibuli, nakrájený žampión, který jsme trošku osolili a nahoru plátek slaniny. Alobal dobře uzavřeme a dáme na plech. Pečeme 1,5 hodiny, potom alobal nahoře rozděláme (roztrhneme) a pečeme ještě asi 0,5 hodiny, až je slanina dozlatova.


Fotky receptu Dančí plátky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dančí plátky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !