Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dančí roláda s houbovou nádivkou

fotka Dančí roláda s houbovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Dančí roláda s houbovou nádivkou:

400 g dančí kýty bez kosti  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce oleje  | Náplň:  | 100 g libové anglické slaniny  | 1 středně velká cibule  | 200 g čerstvých hub  | špetka soli  | špetka mletého pepře  | 2-3 vejce

Postup přípravy receptu Dančí roláda s houbovou nádivkou:

Kýtu rozkrojíme a rozklepeme na plát silný asi 2 cm. Osolíme ho a opepříme. Na nakrájené slanině osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme je a opepříme a podusíme. Vmícháme rozšlehaný vejce a za stálého míchání je necháme zhoustnout. Směsí potřeme plát masa, stočíme a svážeme provázkem. Roládu zprudka opečeme na oleji. Přidáme máslo, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Roládu nakrájíme na plátky.


Fotky receptu Dančí roláda s houbovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dančí roláda s houbovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles