Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Daněk na petrželce

fotka Daněk na petrželce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Daněk na petrželce:

4 plátky daňčího masa z kýty  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce oleje  | 4 lžíce nasekané petrželky  | 2 cibule  | 4 rajčata  | 1 hrnek vývaru

Postup přípravy receptu Daněk na petrželce:

Plátky masa osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Poté je posypeme petrželkou a obložíme cibulí nakrájenou na tenká kolečka. Mírně podlijeme vývarem a za občasného podlévání vypečenou šťávou a podlévání vývarem dusíme ve vyhřáté troubě doměkka. Před dopečením přidáme rajčata nakrájená na osminky a dopečeme.


Fotky receptu Daněk na petrželce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Daněk na petrželce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles