Vložil: | Misuticka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Daněk na petrželce:
4 plátky daňčího masa z kýty
| sůl
| pepř
| 2 lžíce oleje
| 4 lžíce nasekané petrželky
| 2 cibule
| 4 rajčata
| 1 hrnek vývaru
Postup přípravy receptu Daněk na petrželce:
Plátky masa osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Poté je posypeme petrželkou a obložíme cibulí nakrájenou na tenká kolečka. Mírně podlijeme vývarem a za občasného podlévání vypečenou šťávou a podlévání vývarem dusíme ve vyhřáté troubě doměkka. Před dopečením přidáme rajčata nakrájená na osminky a dopečeme.
Fotky receptu Daněk na petrželce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!