Použité suroviny receptu Dánská polévka na kocovinu:
8 plátků pamperniklového chleba
| 2 - 3 hrnky tmavého piva
| 1 hrnek vody
| kůra i šťáva z jednoho citronu
| 1 šlehačka
Postup přípravy receptu Dánská polévka na kocovinu:
Chléb nalámat na malé kousky a zalít ho pivem smíchaným s vodou. Nechat ho namočený asi 3 hodiny, nebo do druhého dne. Před podáváním na mírném ohni pomalinku povařit do zhoustnutí. Potom rozmixovat, přidat šťávu i kůru z citronu a osladit podle chuti. Vrátit na oheň, přivéct do varu a ihned podávat s neušlehanou, nebo ušlehanou šlehačkou.
Fotky receptu Dánská polévka na kocovinu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!